top of page

Proff

Boligmarkedet er i endring. Tidligere var prosjekter med mange boenheter forbeholdt storbyene, i dag er dette vanlig over hele landet. For noen år siden hadde byggherre gjerne interesse av egeninnsats, dette er tilnærmet fraværende i dag.

Å ha bemanning for å ta toppene er krevende. Et prosjekt kan bare være ett salg unna oppstart, men det er fremdeles bare et fremtidig prosjekt.Med en samarbeidsavtale med Trønderelement vil ditt selskap få avlastning på råbygget og fremdriften er sikret i mye større grad. Elementer fra Trønderelement er tørre og innredningsjobben kan starte umiddelbart etter oppføring.

Råbygg

Trønderelement kan levere alle typer boligprosjekter som ferdig oppsatt råbygg. Vi har egen transport og løftekapasitet for smidig montasje på byggeplass. Våre ansatte har lang erfaring med montering av alle typer bygg. Som standard bygger vi alle elementer ferdig utvendig, inkludert vindsperre, vinduer og dører. Vi kan levere ferdig isolert også, men da er vi noe mer avhengig av vær under transport/montasje.

Ferdig hytteelement.jpg
tak.jpg

Elementer

Mange av våre proff kunder velger å ta montasjen av elementene selv. Med godt samarbeid i prosjekteringsfasen, er selve monteringen på byggeplass enkel. Vi kan tilpasse elementene til de ulike prosjektene og sammen med kunden finner vi den beste løsningen.

Det er transport som begrenser størrelsen på elementene. De fleste elementene fraktes med bil, men vi har også avtaler med befrakter til sjøs. Vår fabrikk ligger tett ved dypvannskai.

La oss ta en prat om ditt neste prosjekt!

bottom of page